Best i «byen»: Seier 29-27 mot Njård

Etter seier 29-27 mot Njård har Stabæks talentfulle jenter tatt full pott i lokaloppgjørene.

Skrevet av AnkiLS

Etter seier 29-27 mot Njård har Stabæks talentfulle jenter tatt full pott i lokaloppgjørene. Selvom det var viktig å vinne lokaloppgjøret betød denne kampen og seieren så mye mer. Etter å ha tapt med god margin i de 2 foregående seriekampene mot antatt bedre lag viste det unge og talentfulle Stabæk laget at de overhode ikke hadde mistet verken selvtillit eller tro på egne ferdigheter mot Njård.

Kampen startet innledningsvis med at det rant inn mål i begge ender. Stillingen til pause var 16-15 til Stabæk etter å ha ledet stortsett hele 1 omgang med 1-3 mål. Andre omgang startet omtrent i samme stil som 1 omgang bar preg av. Forskjellen i denne kampen sammenlignet med tidligere i sesongen var at Stabæk jentene viste hvilken «fighter» evne og lagmoral det bor i jentene.
– «Dette var virkelig en lagseier, uttalte Karoline Næss etter kampslutt».

5 min før slutt på stillingen 27-25 til Stabæk tror vel de fleste at kampen skal bli avgjort når Njård pådrar seg 2 min x 2, men Stabæks urutinerte jenter blir i 2 min «redde» for å avgjøre kampen og taper perioden 1-0.
– «Imponerende at vi taper en sånn periode og allikevel holder hodet kalt og avgjør de siste 3 min, kommenterer Håvard».

Med seiren klatret Stabæk opp til 7 plass på Postenligaen. GØY!