Toppmøte Stabæk - Byåsen onsdag

Det skal kjempes om viktige poeng i medaljestriden onsdag.

Skrevet av AnkiLS

Rett skal være rett; det er fortsatt mange kamper igjen.

Men med seier over Tertnes har Stabæk-jentene lagt et godt grunnlag for å kjempe om de gjeveste medaljene i år. Laget er da fortsatt ubeseiret og uten poengtap i Postenligaen, etter at fire kamper er unnagjort.

I onsdagens hjemmekamp i Nadderudhallen kommer Byåsen på besøk. Da handler det om meget viktige poeng. Byåsen er sultne på å innta sin vante 2.plass på tabellen – Stabæk er sultne på å beholde en mulighet til å kjempe helt i toppen, og vil ikke gi seg uten kamp.

Det spennende oppgjøret Stabæk – Byåsen ser du i Nadderudhallen onadag kl 1900.
Ta turen du også!

De vørige tre kampene som spilles denne søndagen:
Flint – Levanger kl 1800
Vipers – Larvik kl 1900
Tertnes – Storhamar kl 1900