Klare for Sola

Her er trenerteamets tanker rundt morgendagens bortekamp

Vår evaluering av åpningskampen er at vi var passive i første omgang og blir ofte stående og vente på Flint. I andre omgang er vi mer bestemte og agressive i spillet vårt. Vi visste at vi ville være bedre enn Flint når vi selv gjør gode prestasjoner. Andre omgangen viste at vi var et bedre lag.
Nå er vi klare for sesongens andre seriekamp. Sola tapte for Larvik i første seriekamp, men viste positive takter i første omgangen. Sola har mistet mye rutine i Vibeke Mæland og Lene Tønnesen fra forrige sesong. Når noen gir seg tar nye spillere steget frem. Malin Holta, som var med Norge til junior VM, har tatt over playmaker rollen og satt sitt preg på laget. Hun er en spiller med gode ferdigheter en mot en som vi skal se opp for. Nina Stokkeland på høyrebacken viste i treningskampen under Skjærgårdslekene at hun fortsatt har en god skuddarm.
Selvom vi kan nevne flere spillere som vi skal se opp for, er vi ikke redde for å si at Sola er et lag vi bør og skal slå på bortebane om vi ønsker å ta medalje. Vi vet at fokus på egne prestasjoner er viktigere enn hvordan, hvis og hva Sola skulle finne på å gjøre for at vi skal dra hjem med et godt resultat. Målsetning for oss er å levere en god prestasjon på en bortebane hvor far Pedersen bidrar til at Stabæk supporterne blir hørbare.
Vi gleder oss til kamp og håper mange i Stavanger regionen tar turen for å se god håndball av Sola og Stabæk.