• Stine Oftedal

Seier i Stavanger

Jentene fikk med seg to poeng fra Stavanger. Stine Oftedal ble toppscorer med 10 mål.

Stabækjentene hadde få problemer med å dra seieren i land i dagens kamp mot Sola. Stabæk står nå med full pott etter to spilte kamper.  Sola hang med de 10 første minuttene, før de blåkledde takk for seg. Resten av omgangen var det enveiskjøring. Til pause hadde jentene allerede en komfortabel 9 måls ledelse. Kampen var i realiteten avgjort til pause og 2.omgangen bar litt preg av dette. Jentene vant alikevel omgangen med 2 mål og kunne juble etter en velfortjent 11 måls seier.

Bedre bakover

Forsvarspillet satt mye bedre i dag. Jeg synes vi veldig aggresive bakover i første omgang og Silje sto fantastisk mellom stengene, sier banens beste og toppscorer Stine Oftedal.

Fornøyd trenerteam

Trenerteamet oppsummerer kampen på følgende måte: Førsteomgangen var veldig bra. Både forsvar og målvaktsspillet er utrolig bra. Fremover spiller vi oss til mange gode sjanser, men brenner fortsatt litt for mye. Det er godt å ha noe å jobbe med, ellers hadde det blitt kjedelig på trening, sier Markus Rossavik.

To debutanter

Malin Ekeberg og Johanna Marcussen fikk begge sine første minutter på banen for Stabæks elitelag i dag. Vi gratulerer debutantene!

Nå venter to dager med trening og forberedelser til Tertneskampen på lørdag. Vi gleder oss til fortsettelsen

KAMPFAKTA
Sola – Stabæk 19-30 (6-15)

Postenligaen kvinner, 2. serierunde
Åsenhallen

Stabæk: Silje Solberg, Johanna Marcussen – Karoline Næss 5, Line Bjørnsen 2, Marte Lunder 1, Linn Therese Mamelund 3, Jenny Handal Sneve 3, Kristin Nørstebø 1, Lisa Bernhardsen, Stine Bredal Oftedal 10, Christine Homme 3, Thea Karlshaugen Pettersen, Malin Ekeberg, Hanna Bredal Oftedal 2
Toppscorere Sola: 
Nina Stokland, 6 mål
Utvisninger: Sola 1×2 min; Stabæk: 1×2 min
Tilskuere: 210