• Line Bjørnsen

Bergen står for fall

4 poeng hjem til Bærum

Vi har i kveld gjennomført siste treningsøkt før avreise til Bergen. Vi drar vestover med fullt lag og gleder oss til kampstart kl 1600. Vi føler ikke vi har prestert bra nok for medalje i de to første kampene, men vet at vi er på riktig vei.

Kampen i morgen skal bli vår kick-start på «neste steg». Haukelandshallen har gitt lite poeng til Stabæk de siste årene. 30-30 kampen den 17. januar 2007 var sist vi tok poeng mot Tertnes i Bergen. De siste to sesongene har vi spilt jevnt, men tapt med ett mål. Dette skal vi gjøre noe med i morgen!
Og hvorfor skulle vi ikke klare det? Vi mener selv at vi har et bedre lag enn Tertnes og bedre enkeltespillere. Når vi i tillegg kommer revansjelystne etter mange «kjipe» tap, blir vi farlige.
Vi håper Reinkind og Gosse byr opp til fight, for vi er klare:)
Sees i Bergen, vi gleder oss til kamp mot en god motstander.