• Hanna Bredal Oftedal

Larvik ble for sterke

Det tok ikke mange minuttene før de 516 tilskuerne skjønte at det kom til å bli en klar borteseier. Den første omgangen ble en maktdemonstrasjon av Larvikjentene. Når de blåkledde i tillegg ikke klarte å komme opp på nivået fra tidligere kamper, ble sifrene stygge. Misbrukte sjanser ga Larvik en rekke kontringer og til pause lå jentene allerede under 7-20.

Etter pause hevet jentene seg flere hakk og spilte tidvis god håndball. Sluttresultatet ble 20-39.

Les mer om kampen og Håvards evaluering på Budstikkas sider

KAMPFAKTA
Stabæk – Larvik 20-39 (7-20)

Postenligaen kvinner, 4. serierunde
Nadderudhallen

Stabæk: Silje Solberg, Marte Pedersen – Karoline Næss 5, Line Bjørnsen, Marte Lunder, Linn Therese Mamelund 1, Jenny Handal Sneve 2, Kristin Nørstebø 1, Lisa Bernhardsen 1, Stine Bredal Oftedal 3, Christine Homme 2, Thea Karlshaugen Pettersen 1, Sanna Solberg 3, Hanna Bredal Oftedal 2
Toppscorere Larvik: 
Linn Jørum Sulland, 10 mål
Utvisninger: Stabæk: 2×2 min; Larvik: 1×2 min
Tilskuere: 516