• Stine, Silje og Karoline

Jentene er tilbake

I alt 9 av våre spillere var forrige uke i aktivitet med forskjellige landslag.

Etter en uke med landslagssamlinger er nå alle jentene tilbake på Stabæktrening i Nadderudhallen.

EM-uttaket nærmer seg

Stine, Silje og Karoline var alle med landslaget til Golden League i NRGi Arena i Aarhus. De norske jentene gikk som kjent på tre tap i turneringen. Våre tre jenter fikk alle rikelig med spilletid og viste tidvis at de virkelig ønsker å være med i vurderingen når EM-troppen skal tas ut 6.november. Les mer om kampene på handball.no

Norge – Russland

Norge – Danmark

Norge – Frankrike

Budstikka, Næss kan ha skutt seg til EM-billett

Rekruttene fikk god matching

Christine, Kristin, Sanna og Line spilte kamper mot Island i Oppsal Arena med rekruttlandslaget. I tillegg til dette var Marte Pedersen med på trening en av dagene. Begge kampene endte med ett måls tap for de norske rekruttene. Mia Høgdahl og Henriette Løge som ledet laget var alikevel veldig fornøyd med jentenes innsats. Les mer om kampene og våre spillere ved å trykke på linkene under.

Norge – Island, kamp 1

Norge – Island, kamp 2

DittOslo, Stålte for Norge

 

De sentrale fikk en fortjent hvilepause

Samlingen, i Larvik, var en ren treningssamling. Juniorjentene har hatt ett tøft program i sommer, og etter dialog med trenerteamet fikk noen av de mest sentrale spillerne noen dager fri. Hanna fikk derfor noen velfortjente hviledager. Neste samling for juniorjentene er i Polen i november.