Tett på Jenny Handal Sneve

Vår venstrekant kan mer om musikk enn de fleste. Ved siden av studier og håndball blir det ett stort antall konserter og festivaler i løpet av året.

Navn: Jenny Handal Sneve
Fødselsdato: 21.08.1989
Høyde: 165 cm
Tidligere klubber: Helset
Sesonger i Stabæk: 6 sesonger
Sivilstatus: Singel
Jenny studerer samfunnsernæring på Høgskolen i Oslo. Studier og trening tar det meste av tiden Jenny. Det som er igjen av tid brukes på venner og Jennys store lidenskap; musikk. Har ikke Jenny hørt det, er det ikke verdt å høre.
Forrett, hovedrett og dessert. Hva står på menyen?
Forrett: Bruchetta med masse fersk tomat/basilikum på. Gjerne litt mozzarella på toppen.
Hovedrett: Pappas ovnsbakte laks med diverse grønnsaker, sitron og krydder. Båtpoteter, godt krydret og en god dose frisk salat. Namnam!
Dessert: Hjemmelaget sjokoladefondant med bringebærsaus (coulis).
Du kan reise hvor du vil. Hvor går turen?
Definitivt Cuba. Søsteren min har vært der og bildene fra turen vitner om syke strender og nydelig natur. I tillegg har man Cubansk musikk som jeg tror fortjener å bli utforsket live.
Hva gjør du når du virkelig skal slappe av?
Ettersom jeg er et gulvmenneske, ligger jeg på gulvet i leiligheten med et glass rødvin i hånden og hører på rolige toner fra Ray LaMontagne eller Bon Iver. Slapper også godt av i selskap med andre. En jentekveld med god mat, drikke og småprating er absolutt et godt alternativ.
Vi vet du er over middels interessert i musikk. Hva hører du mest på? Hvis du måtte velge en konsert, hvilken og hvorfor?
Jeg hører mye på rock og indie. For øyeblikket går det mye i det siste albumet til The Killers, The Shins, The xx og Mumford & Sons. Hvis jeg kunne velge en konsert, uavhengig om om artistene fortsatt er levende/aktive eller ikke, ville jeg nok valgt Pink Floyd. Har man først sett klipp fra Pulse-konserten deres, er det ikke vanskelig å forstå at det ville vært magisk. Dagsaktuelle er derimot et vanskeligere valg. Jeg tror jeg ville valgt en intimkonsert med Bon Iver, eventuelt The Kooks.
Fra musikk til håndball. Hva er ditt beste håndballminne?
Vinne junior NM i 2009. Jeg håper på noe som topper det snart.
Hvordan ser en normal kampdag ut for deg?
Starter forberedelsene dagen før. Ser video av motstanderen, spiser en god middag og legger meg tidlig (liker i alle fall å tro at jeg gjør det). På selve kampdagen prøver jeg å komme meg ut en tur. Det blir ofte en tur på skolen eller bare en liten gåtur i området. Har ikke noe spesiell mat jeg må spise, men lager meg alltid et varmt måltid som nytes 2-3 timer før kamp. Utover at jeg må drikke en kopp kaffe noen timer før kamp får det holde å røpe at jeg spiser store mengder med druer.
Hva er det beste med å spille i Stabæk?
At man deler seriøsiteten og treningsiveren med samtlige på laget. Vi har et veldig bra treningsmiljø, der alle er motiverte for å bli bedre. Det aller viktigste er at det er en gjeng med verdens herligste jenter. Ikke galt det!
 Takk for praten Jenny!