Klare for ny storkamp

Begge lag ønsker seg medalje i årets serie. Hvem tar første stikk?

Det er alltid vanskelig å spå utfallet i kampene mot Storhamar. De siste to sesongene har lagene vunnet to kamper hver og ligget jevnt på tabellen etter endt serie. Før morgendagens kamp ligger Storhamar på 3.plass mens våre jenter ligger på plassen bak, men med en kamp mindre spilt. Storhamar har tapt to kamper i årets serie. De tapte knepent for Byåsen før de, noe overraskende, gikk på et stortap mot Glassverket i forrige runde. Kamilla Sundmoens skadefravær har gjort at andre spillere må ta mer ansvar. Linn Marie Birkeland og unge Tonje Enkerud styrer nå Storhamarskuta fremover på banen.

Vi tok en prat med noen av spillerne etter dagens trening, og forventningene til kampen er klare.

Lisa Bernhardsen

«Vi er et bedre lag enn Storhamar og jeg er sikker på at vi er mye bedre trent. I tillegg har vi noe å revansjere etter en dårlig kamp hjemme i Nadderudhallen i fjor. Vi er klare for å gi juling»

Karoline Næss

«Vi skal vise at vi har tatt et skritt videre og i år er medaljen vår. I tillegg har vi en veldig god lagmoral og det er god stemning i troppen. Jeg tror lagmoralen vår vil senke Storhamar»

Stine Bredal Oftedal

«Jeg tror vi vinner kampen i morgen fordi vi er inne i en veldig god periode og jeg mener vi har et bedre lag. Det har vært bra trykk på trening og alle er virker klare for å gi alt i morgen.»

 

Da satser vi på at jentene har rett og at de fortsetter med storspillet fra tidligere kamper. Møt opp i hallen og bidra til to veldig viktige poeng!

KAMPSTART – 19:00