Videre i europacupen Etter en thriller i Nadderudhallen.

4 måls tap i Nadderudhallen gjorde at jentene tok seg videre med sammenlagtseier 51-50. Europacupeventyret fortsetter!

Skrevet av AnkiLS

Det så lenge ut som den gode bortekampen ikke ville holde til videre avansement i cupvinner cupen. Lagene fulgte hverandre de første minuttene av kampen, men på stillingen 9 -9 begynte gjestene og dra i fra. Pauseresultatet viste 14-18 til bortelaget. Etter pause fortsatte gjestene med godt spill og ledet etter 10 minutter med 9 mål.  Stabæk tok timeout og la om til 5-1 forsvar. Endringen ga Stabækjentene uttelling og gjestenes forsprang krympet sakte, men sikkert. Marte og Sanna satt inn de to siste målene og Silje reddet Budapests siste forsøk på å øke ledelsen. Sluttresultat 24-28 og jentene er videre med et nødskrik.

Et fantastisk publikum i Nadderudhallen hjalp de blåkledde. Vi håper og se alle igjen i Oslo Spektrum den 30.desember