Seier i slitekamp Det var lite som stemte da Gjøvik ble slått 30-28 i Nadderudhallen

Stine Bredal Oftedal scoret 10 mål og ble igjen kampens store spiller

Skrevet av AnkiLS

Det var lite som stemte da Stabæk tok i mot bunnlaget Gjøvik i gårsdagens kamp. Tamt forsvarsspill og utallige bomskudd sørget for at Gjøvik kunne gå til pause med en 19-13 ledelse. 2.omgang startet på samme måte og det var lite som tydet på at Stabækjentene skulle snu kampen, men da det gjensto drøyt 20 minutter våknet Stabæk til liv. 16-22 ble snudd til 28-23. Anført av en god Silje Solberg og hurtigtoget Stine Bredal Oftedal kunne tilslutt de blåkledde puste lettet ut. Kampen endte 30-28.

Kampfakta

Stabæk     30 (13)
Gjøvik       28 (19)

Stabæk: Silje Solberg, Marte Pedersen–Karoline Næss 4, Line Bjørnsen, Marte Lunder 1, Linn-Therese Mamelund 3, Jenny Handal Sneve, Kristin Nørstebø 4, Lisa Bernhardsen 3, Stine Bredal Oftedal 10, Christine Homme 3, Thea Karlshaugen Pettersen 1, Hanna Bredal Oftedal 1
Toppscorer Gjøvik: Lene Pettersen Heiberg 9
Dommere: Kim-André Helle og Vidar Larsen
Utvisninger: Stabæk 2×2 min., Gjøvik 2×2 min.

 

Les mer om kampen i Budstikka