Nannestad Cup

Skrevet av AnkiLS

Med første kamp kl 08:30 var det noen trøtte tryner som stilte til start i Nannestad Cup 2013. Første kamp mot storfavorittene NitHak ble akkurat så tøff som forventet. Etter 2*10 minutter utendørs og på det litt uvante underlaget kunstgress gikk vi av banen med et knepent tap 5-6 til NitHak.

20 minutter senere var vi i gang med neste kamp. 3-3 mot Nannestad og nå var vi i siget. Neste kamp gikk mot Gjerdrum og her ble det en enkel 7-3 seier til Stabæk. Solen strålte og jentene gjorde seg klare for kamp 4 for dagen. Nå var det Sand IL som stod på andre siden av banen og Sand var heldige som klarte 5-5 mot et litt slitent Stabæk-lag.

Før siste kamp for dagen fikk vi endelig en pause, litt lunsj og ny energi. Siste kampen skulle vi bare vinne. Jentene gnistret og gikk knallhardt til fra start. Og det holdt helt inn. Sikker 8-5 seier over Eidsvoll Turn.

Flott innsats – og jentene glemmer nok ikke premieutdelingen og roping av kampropet over høyttaleranlegget på Nannestad Stadion med det aller første!