Sesongåpning!

Skrevet av AnkiLS

Etter en lang høst med trening er vi endelig i gang med kamper igjen. Sesongåpning i Nadderudhallen med Haslum og Frem-31 som motstandere.

Første kamp gikk mot Haslum. Jentene var super-tente. Nå skulle vi vise hvem som var best i bygda. På benken var vi så heldige at vi hadde fått med oss Anki fra J-00. Det hjalp! Jentene var knallgode. Sluttresultatet 12-5 sier sitt!

Etter en liten pause var jentene klare igjen. Frem-31 hadde nok håpet at jentene våre skulle være litt slitne etter første kampen – men det var de absolutt ikke. De gikk på med krum nakke og en vinnervilje som skal gi oss mange fine håndballhelger denne sesongen. Nå scores det både fra kant, linje og bakspillere og med et supertett forsvar er dette en gjeng det skal bli vanskelig å bryne seg på denne sesongen. Resultat ble hele 19-7. Takk skal du ha og god søndag!