Ski Cup

Skrevet av AnkiLS

Endelig var sesongen i gang igjen. Nora var dessverre ute med skade men ellers stilte vi alle-mann-alle. Ski Cup går for å være en av de «store» cup’ene i østlandsområdet og alle de beste lagene melder seg på her.

Vår første kamp gikk mot storfavoritt BSK (Bækkelaget). Jentene sto godt i mot men det holdt ikke helt og vi måtte se oss slått 5-8. Kamp 2 gikk mot Ski og på tross av litt rusk i maskineriet, mange skader og en veeeldig varm hall gikk jentene av banen med en deilig 3-5 seier i lomma. Tredje og siste kamp spilte vi mot Langhus. På utsiden av hallen stekte solen og inne nærmet det seg 30 grader (minst!)  Det ble en tett og veldig morsom kamp. Jentene jobbet kjempebra og forsvarspillet var noe av det beste vi har sett. Kampen endte 7-8 til Stabæk.

Gratulerer til alle jentene! Nå kan seriespillet bare begynne. Vi er klare!