Målvakt Silje Solberg forlater Stabæk etter åtte sesonger i klubben

Skrevet av AnkiLS

Nå har 23-åringen bestemt seg for å ta skrittet videre til nye oppgaver i Danmark. Silje gleder seg til å spille i en ny liga som byr på andre sportslige, og ikke minst mentale utfordringer. Flere tøffe kamper blir det nok, og det blir jo man også bedre av. Stabæks trenere Vigdis Holmeset og Håvard Mamelund forteller at Silje fremstår som meget seriøs og analytisk målvakt, og hun har vært profesjonell i treningsarbeidet over lang tid.

Silje og tvillingsøsteren Sanna (f, 1990) er ekte Bærumsjenter. Før de kom til Stabæk, spilte jentene i Jar og Helset. Silje Solberg har etablert seg på det norske damelandslaget der hun står oppført med 47 landskamper til nå. I tillegg har hun 30 juniorlandskamper og 28 ungdomslandslagskamper.

Det er alltid synd å miste spillere, men vi vet at Silje kommer til å lykkes i Europa. Vi er utrolig stolt av Silje som nå tar et skritt videre i sin karriere som håndball spiller. Marte Sofie Pedersen (21) kommer til å fylle hullet etter Silje på en fremragende måte. Hun har 24 ungdomslandslagskamper og 33 juniorlandslagskamper. Stabæk Håndball skal med andre ord fortsette å kjempe i toppen også neste sesong.

Det er med stolthet at vi nå ønsker Silje Solberg masse lykke til i sin nye klubb i Danmark fra høsten av!

Ytterligere informasjon: Stabæk Håndball Styreleder Anniken Aaseth Telefon: 992 30 121