Varierende spill i Vestfjorden Cup

Skrevet av AnkiLS

Jentene varierer fortsatt i prestasjonene. Cupen`s første kamp på fredag var Nordstrand motstandere. Jentene imponerte med godt spill, og gode prestasjoner. Kampens toppscorer Thea K Pettersen spilte en stor kamp med hele 9 mål, men også vår nye linjespiller Mie S Sando spilte en god kamp med 5 mål. Sluttresultat seier 28-23.

Lørdagens første kamp var mot Tertnes. Prestasjonene varierer fra godt, til mindre godt. Samspillet mellom Janine Børkeeiet, og Martine Kaxrud fungerte til tider meget bra. Kampens toppscorer ble linjespiller Martine Kaxrud med 5 mål. Sluttresultat: Skuffende 18-24

Lørdagens andre kamp så sto nyopprykkede Halden for tur. Jentene ledet 13-9 til pause med til tider godt spill. Andre omgang ble en total kollaps med mål sifrene 6-18. Jentene jobbet lite sammen, både i angrep og forsvar. Det ble mye jobbing «en og en» og ikke sammen som et lag. Stabæk`s toppscorer ble Karoline Næss med 5 mål. Sluttresultatet ble et knusende, og skuffende nederlag 19-27.

Så kom søndagen, og kampen om 7 plass. Revansj fra skuffelsen kvelden før var viktig for jentene. Lagene spilte jevnt de første minuttene, og til pause ledet jentene 13-12. I andre omgang våknet plutselig  jentene, med Kristiane Stormoen i storform. Kristiane skjøt fra alle vinkler, og det meste innenfor stengene. Hun ble da også kampens store spiller, og toppscorer med 7 fulltreffere. Sluttresultat: Gledelige 25-18. Stemningen i garderoben etter kampen var betraktelig bedre enn kvelden før, men det skulle kanskje ikke så mye til.

Kort oppsummert blir derfor: Jentene nå har 14 dager med intens jobbing før sirkuset kastes i gang, med Eliteseriens første hjemmekamp mot Nordstrand 7 september kl 18:00.