To Stabæk-jenter på All Star Team i PWCupen!

Skrevet av AnkiLS

Årets PW Cup for J14 er ferdigspilt. Hele 55 lag fra hele landet deltok i den prestisjefylte turneringen som går i Larvik. Stabæks 14-åringer spilte alle sine kamper i Larvik Arena, og dem ble det ganske mange av etter hvert. To seire og ett (surt) tap i innledende runde, gjorde at laget lørdag ble nr. 2 i puljen sin.

 

Alle 12 spillere fikk masse spilletid gjennom hele helgen, og alle utespillerne kom på scoringslisten.

 

Søndag startet med grei seier over Rygge i 1/32-dels finale. Dermed ventet Fjellhammer, et lag Stabæk ikke har slått siden de var 12. De har møtt hverandre uttalige ganger, men alltid har FIL vært litt bedre. Dette ønsket Stabæk-jentene å motbevise i Larvik. Med tøft forsvarsspill og presise skudd (som satt på innsiden…) ble det seier 12-8.

 

Mot Eidsvold i 1/8-dels, tok laget ut de siste kreftene – og fikk revansj for tapene i serien. Ettmålsseier er alltid deilig.

 

I kvartfinalen holdt Stabæks jenter Nærbø til 4-4. En litt «urettferdig» utvisning snudde kampen og Stabæk kom bakpå. Forsøkte offensivt forsvar på slutten, men taper med fem. Siste målet til Nærbø kom på direkte frikast der vi velger å ikke stå i mur, men de skyter (vi tror de skal legge ned ballen). Nærbø er gode, og går hele veien – tar gullet i årets PW Cup for J14 etter å ha slått Charlottenlund i finalen.

 

Stabæk er superfornøyde med årets innsats – som ble kronet med to spillere på årets ALL STAR TEAM: Caroline Ruud (beste venstre kant) og Vilde Stenseth (beste venstre bakspiller)! Caroline og Vilde får overrakt beviset på dette når Elitelaget tar i mot Larvik 11. mars. Møt opp i Nadderud Arena, avkast klokken 19:00.

 

VI GRATULERER – Fra talent til stjerne(r)!