Syv spillere har signert ny kontrakt

Skrevet av Regine Anthonessen

Mandag signerte hele syv spillere en kontrakt med Stabæk Elite. Blant disse finner vi seks spillere i årets stall, samt talentet Josefine Intelhus (født i 1998). 

Karoline Næss, Thea Karlshaugen Pettersen, Janine Børkeeiet, Julie Tengelsen, Rikke Klausen og Helene Fauske fornyet mandag kveld sine kontrakter med Stabæk Elite. Sammen med det nye trenerteamet Tarjei Sundal og Markus Rossavik , er de innstilt på å kjempe Stabæk tilbake i det gode selskap.

– Jeg er veldig giret på å spille Stabæk tilbake i eliteserien, noe jeg er overbevist om at vi klarer. Årets sesong har vært en skikkelig nedtur. Jeg har hatt mye vondt og så brakk jeg foten i tillegg. Jeg har lyst å bevise for meg selv, klubben og lagvenninnene at jeg kan bedre, så dermed var det aldri noe tema å gi seg i Stabæk, forteller Næss til Budstikka.

Hun tror dette gjelder flere av jentene, og at de har lyst til å bevise at de kan prestere bedre i Stabæk-trøya enn de har gjort i år.

Toppscoreren er med videre 

Thea Karlshaugen Pettersen har hatt en god sesong, tross dårlige resultater. Med 98 scoringer før siste seriekamp, er hun Stabæks mestscorende i 2014/2015 sesongen.

– Jeg har veldig tro på det som skjer i klubben og jeg ønsker å bidra til å få Stabæk opp i eliten igjen. Jeg har forventninger om at vi skal krige oss til seier i hver eneste kamp i 1. divisjon, og være med å kjempe om direkte opprykk!

Nytt tilskudd i stallen 

Håndballtalentet født i 1998, Josefine Intelhus, signerte også en kontrakt med Stabæk Elite på mandag. På grunn av en korsbåndskade hun pådro seg i Bringsluttspillet ifjor med Haslum, har det blitt mange måneder på sidelinjen. Hun har tro på at Stabæk er et riktig klubb for hennes videre utvikling.

– Jeg valgte å signere fordi jeg tror at jeg kan bli en bedre håndballspiller i Stabæk. Og jeg vil være med på «reisen» opp til GRUNDIG-ligaen igjen.

På spørsmål om når vi kan forvente å se henne tilbake på banen igjen svarer Intelhus:

– Jeg er klar til neste sesong!

 

 

IMG_4660 IMG_4652 IMG_4649 IMG_4645 IMG_4642 IMG_4638 IMG_4636