• Bilde: Peter Tubaas

Saastad klar for Stabæk

Skrevet av rikke

Renate Saastad Sømme (27) har skrevet en 2 årskontrakt med Stabæk.

– Jeg gleder meg til å starte i Stabæk og kjempe oss tilbake i eliteserien. Det er der Stabæk hører hjemme, sier Saastad til stabakhandball.no

– Grunnen til at jeg valgte Stabæk var at de kunne tilby meg en sentral rolle som bakspiller hvor jeg kan bidra med den erfaringen jeg har og jeg tror spill i 1.divisjon kan gi meg enda flere erfaringer, sier hun.

Saastad har spilt på toppnivå i mange år, hun har spilt i Fox Fredrerikshavn, Flint og Glassverket. Hun tok sølv i Grundigligaen med Glassverket denne sesongen, og tar med seg gode erfaringer til Stabæk.

– Hennes ferdigheter, erfaring og spisskompetanse vil passe godt inn i vårt allerede sterke lag. Dette blir veldig bra,  sier Tarjei Sundal.

Renate er Glassverketspiller ut mai og vil dermed slutte seg til Stabæk-treningene senest i juni.

 

Renate Saastad Sømme ( Bilde: Peter Tubaas)

Bilde: Peter Tubaas