Marte Pedersen blir i Stabæk i nye 3 år!

Marte Pedersen har idag valgt å signere en 3 års kontrakt med klubben. Hun har i den senere tid vært koblet til flere klubber både i Norge og i utlandet. Marte har brukt god tid, og gjort nøye vurderinger, nettopp for å være helt sikker på at valget ble riktig. Hun sier i kveld at hun har stor tro på klubben, med både nye og gamle spillere i troppen. Klubbens klare, og tydelige målsetning om å bli en toppklubb i Norge, har vært en viktig del av argumentene for å fortsette . At klubben nå viser at de mener alvor, og har gjort flere gode signeringer den siste tiden, gjorde også valget enklere. Samtidig med Marte har også Skrim Kongsbergs målvakt Regina Gulbrandsen signert en 2 års kontrakt, og de vil sammen danne et meget sterkt målvaktpar de neste sesongene. Regina sier at kampen blir tøff, men motiveres av hard konkurranse.

 

IMG_4660