Julia Vangen til Stabæk

Skrevet av rikke

Julia Gellein Vangen (19) har skrevet en 2 års kontrakt med Stabæk.

 

– Jeg gleder meg veldig mye til å begynne i Stabæk, det kribler i magen. Syns det er veldig spennende det som skjer i klubben og det blir gøy å være med å kjempe om opprykk til eliteserien igjen. Jeg gleder meg til å komme igang og ikke minst bli kjent med jentene, sier Vangen til stabakhandball.no

Linjespilleren er oppvokst på Konnerud og har spilt for Konnerud IL, Skrim Kongsberg og har spilt de siste to årene på Glassverket Elite. Nå skal hun spille i blått sammen med Renate Saastad Sømme, som også har signert kontrakt med Stabæk. Hun blir også lagvenninne med Rikke Klausen igjen.

– Jeg følte det var riktig å bytte til Stabæk nå, med tanke på egen utvikling. Jeg kjenner Tarjei godt fra før da jeg hadde han som trener og lærer på Drammen Toppidrett. Jeg syns han er en dyktig trener og har gode økter. Det blir morsomt å få han som trener igjen, forteller hun.

Med Julia får vi inn en terrier og kriger som alltid gir det lille ekstra. Hun har mange gode kvaliteter og kjemper hele tiden for å utvikle seg. Hun kommer til å utgjøre en sterk trio sammen med Mie Sando og Katarina Berens på linja, sier Tarjei.

Julia begynner å trene med Stabæk fra 1.juni.

 

10710966_562918543840014_6584416371858366179_n

Foto: Peter Tubaas