Regine har signert for Stabæk

Skrevet av rikke

Regine Leenborg (19) har skrevet en 1 års kontrakt med Stabæk.

-Jeg gleder meg veldig til sesongstart. Selvfølgelig er det kjedelig å gå inn i sin tredje sesong som skadet, men jeg har veldig troen på laget og gleder meg til å se oss vinne igjen, sier hun til stabakhandball.no

Venstrebacken har slitt med skader i over 3 år, blant annet bruskskader og korsbåndskade i kneet.

-Jeg har et kne som er litt vanskelig å forstå seg på, men det går helt klart den riktige veien. I august er det to år siden jeg røk korsbåndet, og det har vært to lange år med mye opptrening. Derfor er jeg veldig glad for at jeg kan trene fysisk tilnærmet normalt og smått være med litt på banen igjen, sier hun.

-Aller helst vil jeg bare bli så god som overhodet mulig, men kroppen samarbeider ikke helt, men jeg har ikke gitt opp, forteller hun. Det viktigste for meg nå er å bli sterkere og få litt ballfølelse igjen. To år utenfor banen merkes veldig godt. Timing og presisjon er ikke helt på topp, så jeg har absolutt mye å trene på. Utfordringen blir vel at alt må skje gradvis, og at jeg må være tålmodig, men det har jeg blitt ganske god på i det siste, sier hun.

-Regine er en talentfull og lovende 19 åring, som vi er veldig glade for at vi har klart å knytte til oss i ett år til. Hun har vært uheldig med skader de siste årene, men jeg har troen på at hun kommer tilbake på banen igjen nå, forteller Markus Rossavik.

Regine