Rakel Alvern har signert for Stabæk

Rakel Gåra Alvern (17) har signert en 2 års kontrakt med Stabæk.

Målvakttalentet er en lokalspiller. Hun har spilt for Jar og Haslum, og hun bor ikke langt unna Nadderud Arena. Hun er også med på LK-98 laget, og har nå blitt tatt opp på A-laget til Stabæk.

-Jeg gleder meg veldig til å spille på et så høyt nivå, med så gode jenter. I tillegg håper jeg at jeg kommer med til EYOF i Georgia i juli, og EM i Makedonia i august med LK-98. Jeg håper at jeg utvikler meg mye denne sesongen og klarer å ta flere steg opp, sier Rakel til stabakhandball.no

-Laget vårt blir veldig bra, med god blanding av unge og litt mer rutinerte spillere. Vi har fått et par nye spillere, og jeg tror at vi får et sterkt lag. Dette vil hjelpe oss opp i eliteserien igjen, det er der vi hører hjemme. Det er spennede med ny trener og nytt opplegg, og jeg må si at hvis alle jobber hardt mot målet om opprykk er jeg overbevist at vi vil klare det, forteller hun.

Stabæk har nå tre målvakter. Regina Gulbrandsen og Marte Pedersen, vil sammen med Rakel danne et sterkt keeperteam.

– Både Regina og Marte er eldre enn meg, og jeg kommer til å lære mye av dem og de vil også kunne pushe meg til å bli bedre. Jeg gleder meg til sesongen nå, sier hun.

DSC_5029_edited-1

Bilde er fra siste kampen mot Glassverket i Nadderud Arena