Endelig sommerskole

Skrevet av AnkiLS

 

Endelig er Stabæk Håndballs Sommerskole kastet i gang. På to arenaer har det vært stor aktivitet i dag, og det var mange røde kinn å spore etter siste økt.

I løpet av uken skal samtlige Elitejenter i ilden som trenere i Nadderudhallen. Her holder jentene i alderen 7 til 11 år til i hele uke 26. Mandag fikk de testet sine ferdigheter i koordinasjon og spenst gjennom diverse hoppetau-leker, ledet av Renate.

De aller yngste trente på skudd, mens de litt større fikk innføring i kantavslutninger sammen med Jenny, mens Lene har ledet gruppene i småspillvarianter. Ekstra gøy for de eldste, som fikk spille Flyball for første gang! Tre junior-elite jenter, har fulgt gruppene rundt i hele dag. Vi avsluttet dagen med Ball-Tivoli.

Vi har spist ”verdens beste lasagne” (i flg. jentene), salat og brød. Og drukket MYE vann. Det har også de større jentene, som deltar på Elitehåndballskolen vår, i Nadderud Arena. Ekstra artig å observere de yngste da de store slo seg ned i kantinen. Her var det jo mange kjente! Det var Janine (Elite) som er trener på Håndballakademiet og det var Vilde og Eva (J15) som er trenere på Håndballskolen. Stor stas å kjenne hverandre på tvers av klubber og lag!

Deltagerne på Elitehåndballskolen er 13-15 år og har hatt harde økter på banen, i tillegg til ett foredrag med Elitetrener Tarjei Sundal. De avsluttet med en liten (…) styrkeøkt. Marte har gitt målvaktene god veiledning og mange fine fotarbeidsøvelser, mens Tarjei, Markus, Janine og Simon (Haslum HK) har ledet utespillerne.

 

Sommer1