Dag 2

Tirsdag – når er vi varme i trøya!

 

I Nadderudhallen var det full fart fra første kast tirsdag. Utover dagen merket vi godt hvordan jentene blir kjent på tvers av klubber og lag. Selv om gruppene er aldersinndelte, finner de stadig nye venninner.

 

Elitejentene Rikke, Janine og Marte ble veldig fort favoritter. Godt hjulpet av Tuva, Martine og Kajsa – har dagen bestått av turn, kastteknikk og finteteknikker. Å avslutte med stafetter er alltid gøy, og jeg tipper det er mange slitne ben å spore også blant våre yngste deltagere.

 

I dag ble øynene ekstra store under lunsjen, og mange fnisete 8-åringer syntes det var stor stas å se så barske Haslum-gutter som Jon og Markus. De var trenere på Stabæk Eliteskole i dag, sammen med vår egen Markus (Rossavik). Der var også Lene og Marte i dag. De har trent på skudd, finter og duellspill. I tillegg hadde Elisabeth, fysioterapeut fra Gnist et foredrag om skadeforebyggende trening, hva kan man gjøre på egenhånd, samt litt om kosthold og sunn jenteidrett.

 

Pølse, potetstappe og pastasalat var minst like populært som gårsdagens lasagne. Jentene ønsker seg pannekaker til lunsjen i morgen, men vet at det nok er bedre å lage hjemme. Noe godt blir det uansett – og alle er flinke til å få i seg maten.

 

Nå avslutter vi dagen med kamp i Nadderud Arena klokken 18:00 – hvor Elitejentene skal spille treningskamp mot Fjellhammer. Alltid Uansett!

 IMG_8766 IMG_8767 IMG_8770 IMG_8771 IMG_8772 IMG_8773 IMG_8778 IMG_8785