Vi er halvveis i uka!

Skrevet av AnkiLS

Onsdag var siste dag for Eliteskolen. Vi hadde blant annet besøk av Coach Anne Gommerud i dag, som har snudd litt rundt på tankesettet til mange av jentene. Dagen startet med blant annet en del kontringsøvelser, der målvaktene stod i sentrum med mange flotte redninger. Etter seansen med Anne, stod ball i fokus og individuelle øvelser før den siste halvtimen ble brukt til spill – mot trenerne! Undertegnede er helt sikker på at jentene vant, fordi de to flyverne var tramp!

Ingen tvil om at disse dagene har vært sportslig lønnsomme for samtlige spillere. Og ikke minst takk til fantastiske trenere – ledet an av Markus og Tarjei.

Vi har fortsatt to dager igjen i Nadderudhallen med den yngre garde. I dag har jentene lært skudd og balleker med Thea, hatt diverse utholdenhetsleker med Lene og balløvelser med Julie. Et par fingerskader fikk vi også, men man er jo ikke ekte håndballspiller før man opplever litt vondt i fingrene. Tøffe jenter!

At det ikke ble pannekaker til lunsj var helt glemt, for Pasta Bolognese med salat til – var en ”höjdare”.

 

Elite1 Elite2 Elite3 Mini1