Referat fra DAG 4

Nest siste dag av Sommerskolen var veldig gøy! Vi fikk trene med Trine Stensrud som er førsteamanuensis ved Seksjon for idrettmedisinske fag på Norges Idrettshøgskole. Det var deilig å være litt ute også, og her lærte jentene mange nye og morsomme (og litt harde) øvelser for skadeforebygging og styrke.

Inne var Elitelagets assistenttrener, Markus Rossavik (kanskje) den meste populære treneren for dagen. Det er en kunst å få samtlige jenter til å både følge med og være fokusert når man repeterer øvelser. Det klarer Markus, og når tema er forsvarsteknikker – gjelder det å henge med!

Av Elitejentene var det Mie og Regine som var med i dag. Mie instruerte i linjespill, men for de yngste ble det mest vendinger og andre varianter som er reelt for den aldersgruppen. J04 var kjempeflinke og alle fikk god individuell oppfølging. Artig å se utvikling på så kort tid i praksis. Regine fulgte denne gruppen hele dagen, mens Sophie og Iselin fra junior Elite, var teamledere for de to øvrige gruppene.

Nystekte baguetter med masse godt pålegg var lunsjen i dag, og alt forsvant!

Jentene var veldig slitne på slutten av dagen, noe som er en selvfølge når uken er så intensiv og lang. Men vi har det veldig gøy og gleder oss siste dag.

For de som har tid, lyst og mulighet av foreldre – avslutter J04 med kamp mot trenerne med avkast kl. 14:15 fredag. De spiller på hel bane. Klokken 14:30 blir det en liten avslutningsseremoni.

ALLTID UANSETT!

 

Markus ute ute1 ute2Dagens fruktjenter

Mie