GOD SOMMER

Skrevet av AnkiLS

Så var vi kommet til siste dag av en fantastisk uke. Vi voksne som har fulgt barna hele denne tiden, er mektig imponert over at de holder ut! Det har vært noen slitsomme økter, men forhåpentligvis har alle lært noe og blitt en litt bedre håndballspiller.

Fredagen ble brukt til konkurranser. Elitejentene Therese, Katarina og Helene (som kom rett fra juniorlandslagssamling) sørget for nok en morsom dag som innholdt småspill for de yngste og Flyball for 04-jentene. Det ble turneringsspill med både semifinaler og finale.

Vi spiste 160 pizzasnurrer i dag! Ikke noe å si på appetitten til disse talentene i hvertfall.

Årets Sommerskole uke 26 ble avsluttet med kamp på stor bane mellom J04 og trenerne. Stor spenning da det stod 5-5 ved full tid. Dermed var det duket for ”første målet vinner”. To nervepirrende angrep av begge lag før J04 til slutt satt ballen sikkert i mål. SEIER!

Diplom og is til samtlige spillere var grei punktum på en flott gjennomført Sommerkole.

GOD SOMMER – GLEDER OSS ALLEREDE TIL UKE  33.

ALLTID UANSETT.

 

05 Dagens blondiner 05 Fellesoppvarming 05 Fellesoppvarming2 05 Heiagjeng 05 Slitsomt