Dagen vi ble sterkere!

Torsdag har vært helt konge på mange måter. Vi har hatt det kjempegøy med mange av spillerne fra Stabæk Elite som var trenere; Marte, Katarina, Helene, Rikke og Ane. I tillegg var Sofie og Ingrid fra junior Elite med (Stabæks mest populære tvillinger for tiden), selveste Markus og Trine Stensrud fra NIH.

Sammen med Trine har vi lært at styrketrening må til for å holde oss unna skader. Det er ikke så viktig å bli først ferdig, men å gjøre øvelsene riktig og nok ganger. Slik at vi blir sterke i hele kroppen. Å holde balansen er ikke så lett, derfor må det trenes på. Vi brukte hoppetau og små hekker. Det var deilig å være litt ute i solen!

Inne har vi trent rytme/koordinasjon, forsvarsteknikker og kontringer. Noen får av og til litt vondt et sted når det blir litt vanskelig eller «kjedelig». Så vi har også snakket om at man må holde ut, og at et fine med håndball er at vi alle er forskjellig. Noen liker en ting bedre enn en annen.

Før lunsj fikk Anki hjelp av ivrige assistenter til å dekke på (se bilde). Det var hyggelig, for i dag spiste vi hele 15 kilo med lasagne – samt salat og brød.

På Facebook kan dere se at også Markus bød på «dans» og rytme i dag. I en helt egen variant som ingen annen må finne på å gjøre om man ønsker å beholde knærne 😉

Fredag blir det småspill og turnering før avslutning. Dette har vært en tipp topp uke!

IMG_0312 IMG_0305 IMG_0300 IMG_0296 IMG_0293IMG_0310-ferdig