The End!

Så var sommerferien for alvor over, og håndballsesongen 2015/16 i gang. 47 fantastiske jenter har hele uken trent, svettet, grått litt, spist mye og forhåpentligvis også blitt kjent med nye venner.

Siste dag på Sommerskolen 2015 ble en hektisk turneringsdag. Det ble spilt både vanlige kamper på minibane og Flyball for den eldste gruppen. Det var fortsatt litt krutt i både ben og armer da vi nærmet oss lunsj. Etter å ha satt til livs X antall pizzaboller, var det deilig å slappe av ute i solen.

I dag hadde vi trenere vi nå kjenner godt; både Marte, Kristiane og Helene fra Elite, samt tvillingene Ingrid og Sofie. Markus kom på slutten da det var tid for å spille kamp på stor bane.

Jeg er imponert over hvor mye energi spillerne har hatt hver eneste dag. Men i dag klokken 14:00 var de fleste veeeldig glade for at de kunne sitte godt på tribunen som heiagjeng. «Jeg er kjempesliten» var gjenganger.

Trenerne spilte mot laget «barna» bestående av Gruppe 3. Det ble en tett og spennende kamp frem til 4-4. Da takket «barna» for seg og vant klart. Sluttresultatet er glemt.

Is og velfortjente diplomer til alle – med ønske om en kjempebra håndballsesong til alle sammen, fra alle oss i Stabæk Håndball! Håper å se dere alle i Nadderud Arena når de store jentene starter serien 20. september.

 

IMG_0337 IMG_0336 IMG_0334 IMG_0333 IMG_0325 IMG_0324 IMG_0321