Solid seier i 2 runde i NM

Stabæk-jentene møtte Vålerenga i Jordalhallen i kveld, og da sluttsignalet gikk, sto det 11-35 på tavla.

Bortelaget tok kommandoen fra start, anført av kampens gigant – målvakt Regina Guldbrandsen.

Etter kampen sa en sliten men blid Regina, at det er så gøy å spille med disse jentene – som backer og pepper opp hverandre. «Da får jeg også et kick, som er herlig å kjenne på».

Med mange gode redninger og aggressivt forsvarsspill, åpnet det opp for kontringsspill. I kveld viste jentene fra Bærum at det er noe de virkelig behersker.

Debutant Martine Hammer fikk også sjansen, og synes det var stort å spille med A-laget. En annen debutant, 16 år gamle Magdalena Mitrovic, fikk også sjansen. Det resulterte i en fin distansescoring.

Til pause var stillingen hele 4-16. Stemningen i garderoben var god, men trenerteamet var fokusert på å holde intensiteten oppe. Løpsvillighet, fortsatt tøft forsvar og raske kontringer. Jentene var enige og kampens toppscorere ble da også løpsvillige kantspillerne. Ane Rustad og Lene Heiberg endte med seks fulltreffere hver, og viste både innsats og ferdigheter. Noe som var ekstra gøy for publikum å se på.

Trener Tarjei Sundal er en glad mann i kveld, og oppsummer det han er spesielt fornøyd med:

– Kampens store spiller, målvakt Regina Guldbrandsen med over 25 redninger.

– Kontringspillet, med hele 17 mål fra kantspillerne.

– At intensiteten, innsatsen og gløden – som holdes oppe gjennom 60 minutter.

 

På torsdag fortsetter oppkjøringen mot seriestart, med treningskamp mot Halden i Remmenhallen. Lykke til – Alltid Uansett!

 

Regina