Bilia Fornebu – Ny hovedsamarbeidspartner for Stabæk Håndball

Bilia Fornebu og Stabæk Håndball inngår samarbeidsavtale 2015-16

Bilia Fornebu og Stabæk Håndball har inngått ett års samarbeidsavtale. Med dette har Stabæk Håndball fått på plass sin hovedsamarbeidspartner for sesongen 2015-16. «Stabæk Håndball har ambisjoner, vi skal være regionens mest profesjonelle klubb», sier styremedlem i Stabæk Håndball Frank Hammer. «Bilia Fornebu har den profesjonaliteten, og våre medlemmer kjører gjerne Volvo til trening og kamp med barn i bilen.»

Stabæk Håndball har med sitt damelag som målsetting å rykke rett opp til Eliteserien. Samtidig har klubben rundt 250 unge som trener og spiller kamper på Nadderud Arena og skolene i nærmiljøet. «Det er helt naturlig», sier Frank Hammer, «å velge en samarbeidspartner som Bilia Fornebu. Vi har nå en samarbeidspartner som har et attraktiv produkt for våre medlemmer, som hver dag kjører til eller fra en hall i Bærum. Det finnes ikke noe bedre enn at dette skjer i trygge former.

I denne perioden vil Bilia Fornebu og Stabæk Håndball avholde flere arrangementer i og rundt våre fasiliteter og lag. Bilia Fornebu vil eksponere sine merkevarer – og da i særdeleshet Volvo personbiler – via dette samarbeidet. Vi gir Bilia Fornebu tilgang til å sende være medlemmer direkte tilbud via mail opptil 4 ganger i året. Dette er attraktive tilbud som er tilpasset familier i Bærum, med et høyt aktivitetsnivå på mange arenaer.

Vi starter samarbeidet med ett MEGET godt tilbud fra Bilia Fornebu