Gratulerer med fantastisk seier!

Skrevet av AnkiLS

Vi som ikke tok turen til Hamar i kveld, var nysgjerrig på hva var det som virkelig skjedde!? Vi fikk tak i en kjempestolt trener Tarjei Sundal – som har følgende å si etter onsdagens triumf:

 «For en gjeng! Det var ingen tvil om hvem som var det beste laget i Boligpartner Arena i kveld. Jentene er så utrolig lojale mot spillet og fighter og sliter i alle spillets faser. I andre omgang setter vi et forsvar som tar luven av Storhamar, og de scorer bare to mål på de første 18 minuttene av omgangen.

 Nå er der bare til å se fremover mot neste kamp som er hjemme mot Fredrikstad lørdag 27. februar. Jeg håper så mange som mulig tar turen til Nadderud Arena, selv om det er vinterferie. Vi tar en kamp av gangen  og skal forsøke å gjenskape dagens prestasjon i neste kamp».

 Gratulerer til hele gjengen – kjør pent hjem til Bærum!