Stabæk-jenter på landslagssamlinger

Skrevet av AnkiLS

Denne uken (19) er det samlinger for yngrelandslagene (K) og Stabæk Håndball er representer på alle tre. Helene Fauske er på Beitostølen med Juniorjentene LK96, Henny Reistad er i Svolvær med U-jentene LK98 (Josefine Intelhus har meldt forfall på grunn av sykdom) og Caroline Ruud og Helle Kjellberg-Line er i Skien med Jentelandslaget LK00.

Helene3      Helene2      Helene4

Helene & Co. har hatt teambuilding i flotte omgivelser på Beitostølen med blant annet en skitur 2105 moh! Nå er de i gang med «vanlig» samling og håndball i flere dager.

Henny er i Nord-Norge og i gang med håndballtrening. De skal på en 24-timers tur 15. – 16. mai, og har lovet oss bilder derifra. Caroline og Helle har det nok ikke like spektakulært i Skien, men melder at de koser seg skikkelig med bra treninger, en del tester og mange nye bekjentskaper med hyggelige jenter fra hele landet.

LK-00-1      LK-00-2