Lisens OG ferie!

Skrevet av AnkiLS

Stabæk Håndball er offisielt tilbake i GRUNDIGLigaen! I dag fikk elitelaget lisens av NHF som siste lag ut. Det betyr at vi nå kan forberede oss på å ta i mot de virkelig gode lagene i Norge. Det var derfor tre letta trenere på Sommerskolens siste dag; Henny – som dro i gang dagen med både «Fugledansen» og «Macarena»….

Macarena

… og Marte og Julia, som hadde et kjempebra cup-opplegg. For hele denne siste dagen har vi brukt til å spille kamper. Endelig fikk spillerne vise alt de har lært i uken, pluss litt til. De eldste spilte Flyball-turnering, mens de to yngste gruppene hadde vanlige kamper. Til lunsj ble det spist mange hundre pizzasnurrer.

Helt til slutt, spilte de eldste mot trenerne. Stor stemning på tribunen med nye heiarop*, ga seier 5-4 til trenerne! Is og individuelle diplomer til alle 51 deltagere toppet uken. Vi i Stabæk Håndball er superfornøyde med å ha blitt kjent med en så bra gjeng! Selvsagt håper vi alle kommer i Nadderud Arena til høsten for å se alle trenerne spille kamper. Vi legger ut påmelding til Junior VIP i god tid før hver elitekamp, men vær ekstra obs på kampen mot Larvik onsdag 14. september klokken 18:00. Her blir det fort fullt.

Alle

GOD SOMMER – ALLTID UANSETT!

*)Heiaropene er filmet og ligger på vår Facebookside: Stabæk Håndball Elite.