Årets første bortekamp!

Skrevet av AnkiLS

Etter to hjemmekamper, er det endelig klart for sesongens aller første bortekamp i GRUNDIGligaen! Her kan du lese hva hovedtrener Tarjei Sundal har av forventninger og tanker før kampen:

tarjei-2016-foto-svein-finneide-17

Onsdag spiller vi 3. serierunde i GRUNDIGligaen. På motsatt banehalvdel i Drammenshallen, står Glassverket, som ble nummer to i fjorårets serie.

Drammenserne fra Åskollen har levert gode prestasjoner i serien, cupen og ikke minst kvalifisering til Champions League så langt. Med store endringer i laget foran denne sesongen, var det mange som stilte spørsmålstegn rundt Geir Oustorps jenter. De har vist at savnet av gode spillere som Jeanett Kristiansen, Kari Bratset, Kristin Nørstebø, Hege Bakken Wahlquist og Martina Tørn ikke er så stort. Dette har imponert meg.

Hvor står så vi i kampen mot et CL-lag? Jeg tror vi har en fair sjanse til å slå Glassverket. Nøkkelen ligger i å få hull på deres solide forsvar og målvaktsspill. Det er nemlig bakover de legger grunnlaget for seirene sine. Godt forsvar som fører til kontrings- og ankomstmål. Vi skal være smarte og tålmodige i angrep, og angripe de der de er svakest. Vi skal skyte smart på Guro Rundbråten i GIF-buret, slik at hun må kaste ballen til midten hver gang. Vi skal være nådeløse i forsvar, og spille på kanten til det lovlige.

Akkurat det samme vil sikkert lagledelsen til Glassverket si. Så da er det bare opp til jentene og oss på sidelinja til å brette opp ermene og gå i krigen.

Vi håper at det blir mange folk i hallen og at mange heier på Stabæk.

Alltid Uansett, vettu!

Minner om at Stabæk-fans kommer gratis inn ved å ha på drakten sin. Kampstart klokken 18:30.