Knepent tap i Drammen

Skrevet av AnkiLS

Glassverket – Stabæk 25-23

Tarjei oppsummerer kampen på denne måten:

Det ble dessverre tap for Glassverket i Drammenshallen onsdag kveld. Som forventet, vil nok de fleste si – men jeg hadde virkelig trua på at vi kunne vinne denne kampen.

Resultattavla viste 25-23 etter 60 minutter, men kampen hadde en merkelig utvikling. Lagene «hadde» hver sin omgang. Etter den første, stod det 16-8 til vertene. Årsakene til dette var relativt svakt forsvarsspill av oss, og en fantastisk målvakt for Glassverket – som vartet opp med 15 redninger på én omgang! Selvfølgelig er det å sette ballen i mål en del av angrepsspillet, men som lag kom vi oss til veldig mange muligheter. Derfor vil jeg si at vi spilte en god 1. omgang i angrep.

Etter en fin pause hvor vi fikk pratet en del om hva vi måtte endre på, og at mye av det vi hadde prestert var bra, var det det et helt nytt lag som kom på banen i 2. omgang. Forsvaret var mye tøffere og ikke minst – klokere. Regina tok alt hun skulle ta, og mer til. I angrep jobbet vi godt med pådragsspillet vårt, og slapp ballen i riktig tid. Tålmodigheten sørget for at vi klarte å spille oss til gode muligheter veldig ofte. Den store ledelsen til Glassverket ble gradvis spist opp, men det holdt ikke til å ta de helt igjen.

Alt i alt er vi som lag ganske godt fornøyd med hva vi presterer. Nå gjelder det bare å være enda mer skjerpet fra start i neste kamp.

Som er onsdag (28/9) om en uke hjemme i Nadderud Arena. Da møter vi Tertner i fjerde runde av NM. Vi gleder oss – og håper du tar turen. Kampstart 18:00.

Budstikkas omtale av kampen mot Glassverket, leser du her.