NABOKAMPEN OM POENGENE

Onsdag 22.03 kl. 18.00 er det igjen klart for Grundigligakamp for kvinner i Nadderud Arena. Stabæk tar i mot nabo og tabellnabo Oppsal til en gysare av en håndballkamp. Stabæk som mustet fire poeng som følge av Halden sin konkurs, trenger sårt de to poengene i denne kampen.

Kommende utenlandsproff Helene Gigstad Fauske og resten av Stabæklaget er klare til å brette opp ermene, og kjempe for at poengene blir igjen i Bærum. Selv om dette er en kamp for tilværenlsen i toppen av norsk håndball, betyr ikke det at kampen blir kjedelig, snarere tvert i mot. Her er det en unik anledning til å få med seg et skikkelig håndballdrama i beste “sendetid” på en onsdags kveld. Arenaen har plass til 2050 tilskuere, så bli med å fyll opp, jo flere som er på tribunen, jo større blir stemningen.

 

Så møt opp – støtt jentene. Som vi sier i Stabæk, Alltid – Uansett