STABÆK MØTER SKRIM KONGSBERG I KVALIFISERINGEN

Etter at kvinnenes 1. divisjon ble sluttspilt lørdag ettermiddag, ble endelig Stabæks motstander i kvalifiseringskampene klar. Før siste runde var det spenning om det ble Skrim eller Fredrikstad, for dersom Skrim slo serievinner Molde og Fredrikstad tapte mot Viking TIF, ville Fredrikstad dette ned på kvalikplass.

Skrim gjorde sin del av jobben, med en sterk borteseier over Molde, men Fredrikstad tok begge poengene i sin kamp og kunne heve armene for opprykk. Dermed er det Kongsbergjentene som Stabæk må beseire over to kamper, om laget fortsatt skal være i den øverste divisjonen.

Skrim Kongsberg har gjennom sesongen hatt oppturer og nedturer. Og laget har en rekke gode spillere, Stabækjentene skal nok passe spesielt på Cathrine Korvall, som ble nummer to på toppscore listen i årets 1. divisjon. Ellers bør man nok også ha et ekstra øye på søstrene Bakkerud og strekspilleren Angela Cappellaro.

Selv om kvalifiseringen blir en tøff affære, tror vi at Stabækjentene skal være best over to kamper og dermed sikre seg plass i neste års eliteserie. Så håper vi at Helene, Tarjei og Markus tar avskjed med klubben i visshet om at Stabæk også neste sesong skal spise kirsebær med de store.

 

Kvalifiseringen spilles 26. og 30. april. Stabæk starter på bortebane og spiller altså hjemme den 30.04. Følg med her på hjemmesiden, på vår facebook side, eller i media, for å holde deg oppdatert på spilletidspunkt.