NÅ BRAKER DET LØS IGJEN!!

Etter noen måneders pause, tyvstartet årets Eliteserie for kvinner onsdag kveld. Sola tok i mot Storhamar til fest og festens vinnere ble Storhamar. MEN, søndag 3/9 braker det løs i Nadderud Arena. Stabækjentene tar i mot Tertnes fra Bergen.

I utgangspunktet er dette en kamp mellom to lag som før seriestart er tippet i hver sin ende av tabellen, men etter de siste dagers hendelser, der Tertnes har fått en av sine beste spillere langtidsskadet, er veien åpen for at Stabæk kan beholde begge poengene i Bærum.

Denne kampen blir Pål sin første obligatoriske hjemmekamp, etter at han overtok ansvaret for laget i sommer. Det blir derfor spennende å se hva Pål og Anders har fått til med vårt unge lag.

Vi håper på full arena og godt trøkk!! Møt opp og hei jentene frem til seier!!

– STABÆK – ALLTID UANSETT –