Stabæk med hjemmekamp i cupens 4. runde onsdag 4. oktober kl. 18:30 i Nadderud Arena

Etter trekningen for 4. runde i cupen kvinner, ble det i dag klart at Stabæk møter Levanger hjemme i Nadderud Arena. Stabæk var ikke blant de seedede lagene, men ble trukket opp som et av lagene som ikke kunne møte seedet gruppe. Dermed var det tidlig klart at vi unngikk lag som Larvik, Vipers og Tertnes. Men med lag som Storhamar, Sola, med flere, kunne vi fort fått vanskeligere motstander enn Levanger. Når vi i tillegg får hjemmebanefordel vil vi påstå at vi har vært heldige med trekningen.

Tidspunkt for kampen er ennå ikke berammet, men alle kamper skal være ferdigspilt innen onsdag 4. oktober kl. 18:30.

Kjøp billett her.

 

Her er de andre oppgjørene i 4. runde (først nevnte lag har hjemmekamp):

 

Skrim Kongsberg – Byåsen

Oppsal – Sola

Vipers – Molde

Larvik – Follo

Tertnes – Førde

Fredrikstad – Aker

Gjerpen – Storhamar