OPPSAL – STABÆK 33 – 31

Stabæks elitetrener, Pål O. Jensen, oppsummerer kampen Oppsal – Stabæk søndag 10.sept 2017:

Vi spilte borte mot Oppsal på søndag og tapte med to mål. Surt å tape, men det var en kamp hvor vi har fremgang på flere områder!

Samlet sett synes vi det var en god kamp med mye spenning og to lag som følger hverandre gjennom kampen. Vi kommer bakpå noen ganger, men gir aldri opp og fighter oss tilbake i kampen. I angrep spiller vi bra, med variasjon mellom skudd og gjennombrudd samt oppspill av kant. Dette er ting vi har jobbet med den senere tid og det er positivt å se fremgang på de delene av spillet vårt. Vårt kontra og ankomstspill begynner også å bli bedre, noe som er positivt. Vi sliter en god del i forsvar i av kampen så her har vi potensiale til å utvikle oss.

Oppsal har levert to sterke prestasjoner i serieåpningen og straffer oss på det vi ikke var så gode på. De har en god og rutinert spiller i Christina Solheim Andersen som tok tak når de virkelig trengte det. Hun var smart og god i avgjørende situasjoner. Vi har også flere spillere som viser seg frem med kvaliteter og det er gledelig å se.

Vi skal jobbe på for å ta de neste stegene og gleder oss til kommende kamper!