Nå har poengjakten startet!

Stabæks trener, Pål Oldrup Jensen, oppsummerer kampen mot Sola:
Vårt første poeng i årets sesong kom i hjemmekampen mot Sola. I de siste kampene våre mot FBK og Larvik har vi vist en fin stigning i prestasjon og det førte frem til årets første poeng. Vi spiller vår beste kamp i forsvar og fighter hele kampen igjennom. Det går litt opp og ned med prestasjonen vår i angrep, men synes vi spiller bedre i lengre perioder der også. Gledelig er det å se Thea som har levert gode prestasjoner for oss nå i flere kamper. Berens bidrar også bra i forsvarsspillet vårt med gode taklinger og strålende innsats. Vi vil jobbe hardt for å utvikle oss videre slik at vi kan bedre spillet vårt og satser på fler poeng i fremtiden.
Vi gleder oss nå til neste utfordring som er Skrim i kvartfinalen i NM. Dere er alle hjertelig velkomne til å støtte oss i Kongsberghallen kl 1900 førstkommende søndag.