FINALE!!!!

Stabæk er i finalen i NM 2017 for kvinner, etter å ha slått Larvik HK 36 – 37 eeo. i Larvik!!!

Med en meget opplagt og målsulten Henny Ella Reistad (totalt 13 mål), gjorde Stabæk det nesten ingen hadde trodd på forhånd, slå Larvik. Etter en litt trøblete start, der vi lå under med 5 mål, tok Stabæk Time-out nummer to, etter denne praten skjerpet alle spillerne seg og jobbet seg sakte men sikkert inn i kampen igjen. Da sluttsignalet gikk til fulltid, sto det fortsatt uavgjort og ekstraomganger måtte til. Stabæk holdt hode kaldest og er dermed klar for cupfinale i Oslo Spektrum 29. desember mot Vipers Kristiansand, som slo ut Storhamar i semifinalen.

 

Vi kommer tilbake med mer informasjon om finalen og billetter til denne, men hold av 29. desember!!

 

Vi gratulerer Pål, Anders og jentene med bragden!!!