Pål Oldrup Jensen

Vår hovedtrener for Stabæk Elite, Pål Oldrup Jensen, har takket ja til å bli hovedtrener for den ungarske toppklubben DVSC (Debrecen) fra og med sesongen 2018/19. Dette innebærer at Pål avslutter sitt engasjement i Stabæk Håndball etter sesongslutt.

Stabæk Håndball er svært godt fornøyd med den jobben Pål har gjort og gjør for Stabæk Håndball. Under hans trenergjerning har elitelaget vist store fremskritt gjennom sesongen, noe som også er kommentert offentlig av andre lags trenere.

Stabæk Håndball beklager sterkt at Pål ikke kan fortsette i Stabæk Håndball, men vi har full respekt og forståelse for at Pål har tatt denne beslutningen. Vi ønsker ham all mulig lykke i DVSC f.o.m. sesongen 2018/19.

Stabæk Håndball har allerede startet prosessen med å kartlegge potensielle kandidater til å overta etter Pål som hovedtrener for Stabæk Elite.