Bærum Topphåndball – en realitet!

16.mai.2019

Det er med stor glede og entusiasme at vi kan informere om at Haslum og Stabæk har inngått et samarbeid som omfatter kvinne- og jentehåndballen i de to klubbene. Det innebærer at klubbenes spillere får tilbud om spill både i første og andre divisjon kommende sesong. Altså fri flyt av spillere mellom de to klubbene/lagene.

Det som har vært hovedmålet i forhandlingene er ønsket om å skape et enda bedre sportslig tilbud til våre egne spillere. Veldig mange unge spillere opplever det som svært utfordrende å etablere seg på et høyere sportslig nivå. Nivåforskjellene er store, spilletid og forsøkene man får til å etablere seg ofte fraværende. I denne modellen får trenerne en større fleksibilitet og flere muligheter til å løfte den enkelte spiller i takt med hennes egen utvikling og karriereplan.

Stabæk vil første sesong inngå et partnerklubbsamarbeid med Haslum. Men fra sesongen 2020/2021 vil prosjektet etableres i en egen klubb som i dag har arbeidstittel Bærum topphåndball. I dette prosjektet vil også alle de andre klubbene i Bærum bli invitert til å være med.

Den nye klubben (Bærum topphåndball) vil inkludere lagene i første og andre divisjon, NM J20 og Lerøy. Men dette vil altså skje først fra sesongen 20/21. Denne sesongen (sesongen 19/20) omfatter samarbeidet første og andre divisjon, samt NM J20. KLubbene har vært sitt Lerøylag.

Trenere for satsningen vil være Markus Svensson Selnak Rossavik og Vegard Saua.

Vi vil komme med mer informasjon i forbindelse med at treningene starter opp neste uke. Har du spørsmål før den tid så kan du kontakte Vegard Saua.

Bærum Topphåndball til eliteserien!

  • VI ønsker å skape en klubb som hevder seg i toppen av norsk håndball.

  • VI ønsker et topplag bestående av mange spillere fra nærområdet.

  • VI ønsker at klubben skal ha et godt tilbud til ALLE som vil satse på håndball.

  • VI ønsker å styrke de lokale klubbene gjennom et tett og godt samarbeide

  • VI ønsker å øke antall spillere og den generelle interessen for håndball i Bærum.

VI! Det er alle som ønsker å spille håndball eller på annen måte ønsker å bidra til at håndball er den beste sporten, og som har det beste miljøet å utvikle seg i. Bærum topphåndball har et sterkt ønske om å utvikle seg til å bli Norges mest moderne håndballklubb som skal drives på en økonomisk bærekraftig måte.

Den reisen starter nå!

Jon H. Wilmann
Styreleder Stabæk Håndball